Kayakomat logo
Kayakomat logo - mobile
test
Couple Paddling

KAJAK OCH SUP-UTHYRNING VIA SELF SERVICE

Boka online för friheten att paddla var du vill, när du vill!

test

Hur fungerar KAYAKOMAT?

Att hyra kajak ska vara smidigt, tillgängligt och bekvämt. Därför erbjuder vi uthyrning via självbetjäning över hela landet. Boka, lås upp och paddla när som helst!

test

BOKA ONLINE

Välj mellan singelkajak, tandemkajak eller SUP-bräda när du bokar online. Uthyrning för korta utflykter på två timmar, upp till flera dagars äventyr. Du får ett bekräftelsemeddelande med ytterligare instruktioner när du har bokat.

test

LÅSA UPP

Du får en kod via e-post och SMS inför din bokning. Väl på plats hos KAYAKOMAT låser du upp din utrustning med koden. Där hittar du allt du behöver: flytväst, paddlar och kapell. Om det är första gången du paddlar rekommenderar vi att du tittar på våra säkerhetstips nedan.

test

DAGS ATT PADDLA!

Nu är du redo att ge dig ut på tur! Njut av din tid ute på vattnet och se till att tagga oss @kayakomat på sociala medier. När din hyrestid är slut lämnar du tillbaka din utrustning, kontrollerar att allt är rent och låser igen.

HITTA EN KAYAKOMAT NÄRA DIG

Du hittar KAYAKOMATs uthyrningsstationer i Sverige, Finland, Kanada, Tyskland, Frankrike, Danmark och Spanien, med fler länder på väg! Att komma ut på vattnet och skapa minnesvärda upplevelser tillsammans ska vara enkelt, därför finns KAYAKOMAT i de flesta städer. Spana in uthyrningsplatser nära dig, eller på ditt nästa resmål.

Världens ledande uthyrare av kajak och SUP - se hur det fungerar

KAYAKOMAT använder moderna och smarta lås för att du ska kunna hyra och paddla så enkelt som möjligt, även på avlägsna platser. Boka i förväg eller spontant på plats, och lås upp din utrustning när som helst på dygnet.

test

Säkerhetstips för paddling

Att paddla kajak och SUP är enkelt, särskilt på en lugn dag och med vår stabila och nybörjarvänliga utrustning. Säkerhet är prioritet nummer ett, så se till att du läser igenom våra riktlinjer innan du ger dig ut på vattnet även om du har paddlat tidigare.

test

Håll dig nära stranden och håll dig borta från motorbåtsleder. Om du paddlar SUP, fäst alltid fotkopplet.

test
Group Booking

Paddling är den perfekta aktiviteten att njuta av tillsammans med vänner, familj eller kollegor.

En rolig och prisvärd AW efter jobbet, en kick-off, en del av en weekendresa eller till och med en dejt! Visste du att vi även tar emot gruppbokningar?

Nyfiken på att starta ditt eget företag? Bli franchisetagare för KAYAKOMAT

Att starta en uthyrningsverksamhet som är automatiserad är ett sidoprojekt med både låg investering och låg ansträngning, men som kan ge fantastiska resultat! Ingen tidigare erfarenhet av paddling eller entreprenörskap behövs. Vårt beprövade koncept gör det till en rolig första satsning på att starta ditt eget företag. Ta KAYAKOMAT till din stad!

Mer info >>

COOKIE CONSENT OPTIONS

The options provided in this section allow you to customize your consent preferences for any tracking technology used for the purposes described below. To learn more check our privacy policy.